elpunt.cat – El parc d’Europa de Santa Coloma, recentment remodelat gràcies al fons de Zapatero, té una fuita d’aigua des de mitjan desembre. Segons l’Ajuntament, l’avaria es localitza en un punt de la canonada que subministra part de la ciutat, uns 20.000 usuaris, entre el carrer Balears i l’avinguda Pallaresa. «Com que són molts els possibles afectats, la solució de l’avaria està anant més lentament», explicava ahir el ponent de Via Pública, Raúl Moreno (PSC). Segons va dir, al llarg del dia d’avui tècnics d’Aigües de Barcelona i del consistori faran les últimes exploracions per trobar el punt exacte de la fuita.

Fuga al Parc Europa

Moreno va explicar que, tot i que es va provar de rebaixar la pressió de la canonada, no es va poder solucionar el problema i s’haurà d’aixecar la vorera. Segons els seus càlculs, demà dijous es faran les obres de reparació de l’avaria, que en principi estarà enllestida en unes hores. L’actuació pot comportar talls de trànsit puntuals i la desviació de la ruta dels autobusos urbans.

El regidor d’ICV-EUiA, Siscu Sánchez, va criticar ahir la demora de l’Ajuntament per solucionar una fuita petita que «ha ocasionat alguna caiguda, provocada pel gel, tot i haver-hi tirat sal». Sánchez també va lamentar que l’avaria en el subministrament es produís «poc després» d’enllestir-se les obres del parc. Moreno va aclarir ahir, però, que la fuita «no hi té res a veure».

adminGeneralelpunt.cat - El parc d'Europa de Santa Coloma, recentment remodelat gràcies al fons de Zapatero, té una fuita d'aigua des de mitjan desembre. Segons l'Ajuntament, l'avaria es localitza en un punt de la canonada que subministra part de la ciutat, uns 20.000 usuaris, entre el carrer Balears i l'avinguda...Santa Coloma de Gramenet