El nou Hospital completa el Mapa Sanitari

Hospital Nuevo del Espíritu Santo - Santa Coloma de Gramanet

Ens hem acostumat a traduir en dades la marxa d’un país. Índexs, coeficients, xifres, conceptes matemàtics, en suma, que ens indiquen si les coses marxen bé o malament. Però, en ocasions, tot resulta més senzill i menys subjectiu: n’hi ha prou amb analitzar alguna variable que considerem essencial per deduir el grau de prosperitat d’una comunitat. En aquest sentit, per a nosaltres, l’educació i la salut són dos mesuradors determinants.

A la nostra ciutat, el nou hospital de l’Esperit Sant és ja pràcticament una realitat de la qual tots ens hem de felicitar. Santa Coloma completa així una xarxa sanitària de la qual pot sentir-se orgullosa. Ja coneixem la dedicació, la ilolusió i la professionalitat que posa en el desenvolupament de les seves tasques el personal de l ‘Hospital. Per això, l’ampliació ens portarà una atenció sanitària més eficient encara.

El nou Hospital és la culminació d’un esforç que ve de lluny. Un parell de dècades enrere, la nostra ciutat era un erm pel que fa a equipaments sanitaris. El primer Ajuntament democràtic, atenent les justes demandes de la població, va dissenyar un Mapa Sanitari amb un ambulatori (CAP) per districte i un hospital de referència; un centre hospitalari modern i ben equipat, com el que ja en tenim. En aquest mandat i en altres anteriors, la salut pública ha estat una responsabilitat que ha recaigut sobre ICV-EUiA i hem treballat de valent per assolir aquest objectiu, una xarxa sanitària amb cara i ulls. Ara ja podem dir que s’ha completat la reforma de l’atenció primària amb la posada en marxa de l’Àrea Bàsica de Salut Can Mariner-Dr.Vilaseca i hem donat un altre pas cap endavant amb l’ampliació de l’Esperit Sant. Els nostres esforços continuaran sempre en aquesta línia, la d’oferir un servei integral i coordinat que redundi en benefici de tothom.

Loli Gómez
Candidata a l’alcaldia per  ICV-EUiA

www.loligomez.cat

 

https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/HOSPITAL-DEL-ESPIRITU-SANTO.jpg?fit=180%2C180&ssl=1https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/HOSPITAL-DEL-ESPIRITU-SANTO.jpg?resize=150%2C150&ssl=1adminGeneralEl nou Hospital completa el Mapa SanitariEns hem acostumat a traduir en dades la marxa d'un país. Índexs, coeficients, xifres, conceptes matemàtics, en suma, que ens indiquen si les coses marxen bé o malament. Però, en ocasions, tot resulta més senzill i menys subjectiu: n'hi ha prou amb analitzar...Santa Coloma de Gramenet