Mas fonollarbarcelonesjove.net – El CRJ Mas Fonollar obre els dissabtes (de 9.00 a 14.00) com a sala d’estudi de lliure accés. Els joves poden dur els seus apunts per estudiar i l’ordinador portàtil per gaudir de la connexió Wi-Fi, però no es podran usar els ordinadors del centre. Aquesta iniciativa s’afegeix als dos períodes d’aula d’estudi nocturna, que coincideixen amb el gruix dels exàmens finals durant els mesos de gener i juny.

D’altra banda, es torna a obrir el termini d’inscripcions per als tallers de guitarra, caixa flamenca, ioga per a adults, ioga per a mares amb nadons de 0 a 3 anys, dansa del ventre, hip-hop i creació i disseny de pàgines web.

Més informació, al carrer de Sant Jeroni, 1-3 (de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00), al telèfon 93 385 55 01 i a mas_fonollar@yahoo.es.

adminGeneralbarcelonesjove.net - El CRJ Mas Fonollar obre els dissabtes (de 9.00 a 14.00) com a sala d'estudi de lliure accés. Els joves poden dur els seus apunts per estudiar i l'ordinador portàtil per gaudir de la connexió Wi-Fi, però no es podran usar els ordinadors del centre. Aquesta iniciativa...Santa Coloma de Gramenet