Educador/a proj AP3 Estiu petita infàn i families

BARCELONA (SANTA COLOMA DE GRAMENET)
: Casal dels Infants
: LA FEINA A REALITZAR SERÀ:
-Responsable del Projecte AP3 Estiu 2017.
-Disseny, execució i supervisió d’activitats compartides entre infants i famílies per tal de potenciar el vincle mutu, orientar en pautes de criança i incrementar la seva relació.
-Disseny, execució i supervisió d’activitats de promoció del desenvolupament global de l’infant, especialment dirigit a la seva incorporació a l’escola.
-Organització d’espais grupals d’orientació i assessorament per a famílies, treball dels hàbits familiars, acompanyament a la parentalitat positiva
-Organització de sortides i activitats de lleure educatiu familiar.
-Detecció i prevenció de situacions de risc i d’exclusió social dels infants i les famílies.
-Coordinació amb la xarxa dels agents socials corresponents.
-Coordinació de l’equip educatiu que intervé amb el grup, dinamització del voluntariat i seguiment del personal en pràctiques.
LES COMPETÈNCIES NECESSÀRIES SÓN:
-Experiència i/o formació en el treball amb famílies. Es valorarà coneixements i experiència en atenció a població en risc o situació d’exclusió social.
-Experiència i coneixements en educació amb petita infància (0 a 3 anys).
-Capacitat de dissenyar i executar activitats grupals d’orientació i millora de les habilitats parentals i pautes de criança.
-Experiència en la redacció i seguiment de projectes, realització de memòries. Bona expressió escrita.
-Experiència Llegir més …

Via:: Feina Activa

Tedi RocaGeneralEducador/a proj AP3 Estiu petita infàn i familiesBARCELONA (SANTA COLOMA DE GRAMENET)Empresa: Casal dels InfantsDescripció: LA FEINA A REALITZAR SERÀ: -Responsable del Projecte AP3 Estiu 2017. -Disseny, execució i supervisió d'activitats compartides entre infants i famílies per tal de potenciar el vincle mutu, orientar en pautes de criança i incrementar la...Santa Coloma de Gramenet