Concentració CAP SinguerlínElPunt – Prop de 200 persones es van concentrar ahir a la tarda a les portes del centre d'atenció primària (CAP) del barri de Singuerlín de Santa Coloma de Gramenet. Ho van fer complint la seva paraula de realitzar algun acte de protesta per denunciar la demora per poder ser atesos en aquest centre sanitari i per exigir una major dotació de metges.
 
En la mobilització, organitzada per les associacions de veïns dels barris que conformen el districte tercer del municipi –Singuerlín, les Oliveres, Can Franquesa i la Guinardera– es van sumar responsables d'altres entitats veïnals de la ciutat colomenca. Els presents en la concentració, com un membre de l'AV de Singuerlín, Antonio Fernández, van tornar a denunciar que «no hi ha hagut cap millora substancial en el servei», tot i l'arribada els últims dies d'alguns professionals per pal·liar els retards en les consultes rutinàries del centre.
 
Segons Fernández, aquests metges procedeixen d'altres centres sanitaris colomencs que, amb aquesta maniobra, estan començant a viure una situació semblant a la de l'equipament d'aquest barri. Fonts del centre sanitari, però, van assegurar ahir que el nombre d'atencions ha augmentat. Els responsables veïnals es reuniran aquest migdia amb la directora del Servei d'Atenció Primària (SAP) de Santa Coloma, Amèlia Fabregat, per traslladar la insatisfacció ciutadana respecte a aquesta problemàtica i trobar alguna solució. Si no s'arriba a cap acord, les entitats veïnals no descarten estendre els seus actes de protesta per altres punts de la ciutat.
 
 
adminGeneralElPunt - Prop de 200 persones es van concentrar ahir a la tarda a les portes del centre d'atenció primària (CAP) del barri de Singuerlín de Santa Coloma de Gramenet. Ho van fer complint la seva paraula de realitzar algun acte de protesta per denunciar la demora per poder...Santa Coloma de Gramenet