Reunio Comissions Diada de la Primavera

El passat dilluns 7 de març ens vam poder colar a la reunió que les comissions del Vermut Saludable i de la Gimcana van celebrar a la Biblioteca de Can Peixauet. Comencem el sprint final de la Diada de la Primavera d’enguany i voliem ser testimonis de com es prepara una festa com aquesta. Així que ens vam plantar amb la nostra càmara i vam gravar com els membres d’aquests dues comissions discutien i perfeccionaven alguns aspectes de la Diada de la Primavera.

Així, aquí podrem veure com la comissió del Vermut Saludable discuteix diversos aspectes de logística i organització, ja que no és fàcil preparar i repartir tants tastets i tants sabors diferents. Per la seva banda, la comissió de la Gimcana posa en comú les diferents idees de proves idiscuteix els mecanismes de control dels equips participants. Però, evidentment, no només van parlar d’això, molts són els aspectes a acabar de perfilar abasn del proper 9 d’abril. Però no voldrieu que us revelèssim totes les sorpreses que tenim preparades per aquesta Diada de la Primavera, oi?

La entrada Diada de la Primavera. Espiem les comissions aparece primero en Sóc Serra d’en Mena.

Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/Reunio-Comissions-Diada-Primavera.jpg?fit=1024%2C614&ssl=1https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/Reunio-Comissions-Diada-Primavera.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralEl passat dilluns 7 de març ens vam poder colar a la reunió que les comissions del Vermut Saludable i de la Gimcana van celebrar a la Biblioteca de Can Peixauet. Comencem el sprint final de la Diada de la Primavera d'enguany i voliem ser testimonis de com es...Santa Coloma de Gramenet