Els capricis del calendari han volgut que la Diada de la Primavera 2017 coincideixi amb el cap de setmana de Sant Jordi, i la Diada Castellera de diumenge, amb la festa de la rosa i el llibre. És per això que aquesta segona jornada de la Diada de la Primavera estarà farcida d’activitats culturals que acompanyaran als nostres Laietans de Gramenet i els seus convidats. Però, per sobre de tot, volem que aquesta Diada castellera passi a la història pel Castell de Tothom, iniciativa liderada per la colla castellera Laietans de Gramenet que vol pujar un castell amb membres de 30 nacionalitats diferents. En parlem amb en Josep Anton Quintilla, representant de la colla.

En Josep Anton crida a la col·laboració dels veins del barri, ja que la voluntat és fer un castell que sigui representatiu de la gran diversitat de la Serra d’en Mena, formant part de la pinya del castell. Aquesta nova edició de la Diada Castellera, a més, és especial per la colla Laietans de Gramenet, ja que significa el tret de sortida per a una nova temporada.

Celebrem junts la III Edició de la Diada de la Primavera a la Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

Tedi RocaGeneralEls capricis del calendari han volgut que la Diada de la Primavera 2017 coincideixi amb el cap de setmana de Sant Jordi, i la Diada Castellera de diumenge, amb la festa de la rosa i el llibre. És per això que aquesta segona jornada de la Diada de la...Santa Coloma de Gramenet