Lee Redondo, president de l'associació Kárate Can Peixauet. Diada de la Primavera 2016

Portem només dues edicipns de la Diada de la Primavera, però l’exhibició dels membres de l’Associació Kárate Can Peixauet ja és un clàssic de la festa. Aquest any, no podia ser d’una altra manera, repetiran a l’escenari del Parc dels Pins del Motocross. En aquesta edició, a més, la seva participació pren una importància especial, ja que, recordem-ho, enguany volem centrar la Diada de la Primavera en la imposrtància dels hàbits de vida saludables. És per això que parlem amb en Lee Redondo, president de l’associació Kárate Can Peixauet.

És ben sabut la importància de l’activitat física i de l’esport per posar-se en fora i assolir uns hàbits de vida saludables. És per això que el paper de l’associacío Kárate Can Peixauet esdevé tan important en aquesta segona edició de la Diada de la Primavera. Però la intenció d’en Lee Redondo i els seus nois i noies no es queda només en exhibir les seves habilitats. La Diada de la Primavera està plena d’activitats i aquesta associació vol participar en quantes sigui possible. És per això que han presentat tot de propostes, ja sigui per prendre part a la Gimcana amb una prova pròpia o bé amb treballs manuals. I tot, amb un objectiu: fomantar l’activitat física en general i l’estil de kàrate kyokushinkai en particular.

La Diada de la Primavera 2016 tindrà lloc els propers dies 9 i 10 d’abril al Parc dels Pins del Motocross. Vida sana i convivència seran els eixos d’una nova edició de la gran festa del nostre barri. T’ho perdràs?

La entrada Diada de la Primavera 2016. Entrevista amb Lee Redondo, president de l’associació Kárate Can Peixauet aparece primero en Sóc Serra d’en Mena.

Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/Dibujo.jpg?fit=833%2C459https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/Dibujo.jpg?resize=150%2C150Tedi RocaGeneralPortem només dues edicipns de la Diada de la Primavera, però l'exhibició dels membres de l'Associació Kárate Can Peixauet ja és un clàssic de la festa. Aquest any, no podia ser d'una altra manera, repetiran a l'escenari del Parc dels Pins del Motocross. En aquesta edició, a més, la...Santa Coloma de Gramenet