coop57La secció local de la cooperativa busca projectes a la comarca per poder-los finançar i assessorar

La cooperativa proposa aquest concurs a fi d’incentivar el sorgiment de noves cooperatives i altres empreses de l’economia social i solidària al Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs).

L’objectiu d’aquest concurs és promoure l’elaboració de com més projectes empresarials millor, sempre sota forma de cooperativa o altres tipus d’empresa d’economia social i solidària, per dur a terme en el Barcelonès Nord, i que siguin viables econòmicament, alhora que útils socialment. Podran participar en aquesta convocatòria qualsevol equip constituït per un mínim de dues persones o bé qualsevol entitat, els quals, independentment d’on resideixin o tinguin la seu, presentin un projecte empresarial que estaria ubicat en el Barcelonès Nord.

Tots els projectes que el jurat consideri que són viables i, alhora, socialment útils, tindran dret a una tutorització personalitzada per part de persones qualificades de les entitats organitzadores i a la concessió preferent d’un crèdit per iniciar el projecte per part de Coop57 en el cas que decidissin fer-se’n socis.

Inscripció i termini
Data límit d’inscripció: fins al 15 de maig de 2012.
Termini final de recepció dels projectes: el 15 de juny de 2012.
La inscripció es farà mitjançant un correu electrònic adreçat a barcelonesnord@coop57.coop en què la persona representant del projecte anunciï la intenció de presentar-se al concurs.
La documentació del projecte es presentarà a la seu central del Coop57 a Barcelona, Carrer Méndez Núñez, 1, pral. 2a. 08003 Barcelona.

Grup impulsor de la secció local Barcelonès Nord, 8 de febrer de 2012

Més informació: Laia Sabater 647 734 034

 

 

 

adminGeneralLa secció local de la cooperativa busca projectes a la comarca per poder-los finançar i assessorarLa cooperativa proposa aquest concurs a fi d'incentivar el sorgiment de noves cooperatives i altres empreses de l'economia social i solidària al Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs).L'objectiu...Santa Coloma de Gramenet