Bloc de Lletres

Arxius: PDF en català | Imagen y PDF en español

Diposita els articles al repositori institucional.

És una forma molt fàcil de posar la nostra recerca disponible a la xarxa per augmentar la seva visibilitat i accessibilitat, atès que els dipòsits digitals estan configurats per facilitar el seu posicionament en motors de cerca com Google Scholar.

Actualment, compartir una versió pre-print dels articles és compatible amb la majoria de les polítiques de les editorials, cosa que es pot comprovar fàcilment amb l’eina Sherpa/Romeo.

Les publicacions en accés obert derivades de l’activitat investigadora del professorat de la Universitat de Barcelona es publiquen a la comunitat de Recerca del Dipòsit Digital, i es pot fer a través de l’aplicació de Gestió de Recerca (GREC), que permet introduir-hi el currículum. Consulta la informació en aquesta pàgina.

Diposita els articles en un repositori temàtic (o general)

Els dipòsits institucionals cobreixen per definició una gran gamma de…

View original post 831 more words

Filed under: Farmàcia Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralBloc de Lletres Arxius: PDF en català | Imagen y PDF en español Diposita els articles al repositori institucional. És una forma molt fàcil de posar la nostra recerca disponible a la xarxa per augmentar la seva visibilitat i accessibilitat, atès que els dipòsits digitals estan configurats per facilitar el...Santa Coloma de Gramenet