Comunicat de l’Agrupació local del PSC davant les darreres accions del Grup Municipal de Ciudadanos a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Davant la petició d’informació donada a conèixer a les xarxes socials pel Grup Municipal de Ciudadanos i formulada aquest matí en què demana si l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha formalitzat contractes amb l’empresa consultora EFIAL, epicentre de l’operació Termyca instruïda pel Jutjat núm. 1 del Vendrell per suposats casos de corrupció, l’agrupació local del PSC realitza el següent

COMUNICAT

Encoratgem a l’equip de govern municipal, que presideix l’alcaldessa Núria Parlon, que acceleri els tràmits de resposta a aquesta pregunta, doncs estem fermament convençuts que a Santa Coloma no s’ha treballat mai amb aquesta empresa consultora.
Des del respecte a l’autonomia política de les forces que tenen representació a l’Ajuntament i a les que no, considerem d’una gran irresponsabilitat intentar llançar l’ombra del dubte aprofitant uns fets que estan essent investigats en uns quants ajuntaments d’Espanya. Aquests tipus de pràctiques, basades en la demagògia i l’aprofitament vergonyós de l’actualitat política, diuen ben poc de l’acció fiscalitzadora que sí han de realitzar els grups de l’oposició.
Creiem que Ciudadanos, en el seu circ polític, obvien que són les instàncies judicials qui en tot cas haurien d’haver demanat, en un primer lloc, informació a l’ajuntament sobre hipotètics treballs amb aquesta consultora. Fet que en cap cas ha succeït perquè l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet no es troba sota cap investigació judicial.
Tenim coneixement que des del govern municipal es dona resposta de manera habitual a totes les peticions d’informació que fan els grups de l’oposició. Sorprèn, en aquest cas, que aquest grup llenci les seves suposicions i acusacions a les xarxes socials abans de conèixer la resposta a les seves peticions. Es a dir, sembla que estiguin més interessats en embrutar, doncs el més correcte seria fiscalitzar i un cop haver obtingut la resposta actuar davant l’opinió pública en funció dels seus postulats ideològics. En definitiva, primer es llença l’ombra de sospita sense importar la resposta. Això te un nom: populisme.
Considerem que el Grup Municipal de Ciudadanos, en el seu afany de protagonisme, menysté la imatge de la corporació municipal i per extensió el nom de Santa Coloma de Gramenet, intentant vincular de manera barroera, falsa, indocumentada i malintencionada el nom de la ciutat amb aquest cas de corrupció. Només per obtenir suposats rèdits polítics.
Estem convençuts que molts ciutadans i ciutadanes que no han votat al PSC i que tenen confiança en l’acció fiscalitzadora dels diferents grups de l’oposició municipals senten vergonya i rebuig per aquesta manera de procedir.
Si no fos per l’impacte negatiu que podria tenir per a la nostra ciutat l’acció de Ciudadanos, animaríem a aquesta força política a continuar en aquesta línia. Segurament la pèrdua de recolzament ciutadà d’aquesta formació té molt a veure amb aquesta forma d’entendre la política sense escrúpols i només mirant el profit particular.

Santa Coloma de Gramenet, 6 de juliol de 2016 Llegir més …

Via:: PSC

Tedi RocaGeneralComunicat de l'Agrupació local del PSC davant les darreres accions del Grup Municipal de Ciudadanos a l'Ajuntament de Santa Coloma de GramenetDavant la petició d'informació donada a conèixer a les xarxes socials pel Grup Municipal de Ciudadanos i formulada aquest matí en què demana si l'Ajuntament de Santa Coloma...Santa Coloma de Gramenet