Aquesta nit, a les 00.00h, comença la campanya electoral d’En Comú Podem per les eleccions generals del 26 de Juny a Santa Coloma amb una encartellada simbòlica pels carrers de la ciutat.

Una encartellada que vol ser el primer pas per una campanya on volem contagiar la il·lusió pel canvi. Un canvi que ha de ser profund i que tenim a tocar.

En aquesta campanya volem parlar, escoltar, riure, somiar i fer possible el que milions de persones arreu de l’Estat estan demanant: fer fora els governs de les retallades, de les polítiques injustes, de les reformes laborals… fer fora aquells que es conformen amb el que hi ha, als que parlen també de canvi i el que demanen és seguir obeïnt els mandats dels poderosos.

En Comú Podem és la candidatura catalana encapçalada per Xavier Domènech que recolzen Barcelona en Comú, Podem, Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa i Equo. Junt amb Unidos Podemos a la resta de l’Estat i la resta de confluències, sumem forces per guanyar per la gent el Govern de les nostres vides.

El primer acte d’En Comú Podem a Santa Coloma tindrà lloc aquesta nit a les 23h. Ens aplegarem a la Rambla Sant Sebastià amb el Carrer Sagarra, on farem un sopar ‘de campanya’, on cadascú i cadascuna portará menjar per compartir en un acte que vol ser un primer impuls per una campanya il·lusionant.

A les 00.00h del dia 10, farem una primera encartellada pels carrers de Santa Coloma.

Convidem a la ciutadania colomenca a participar a més en els diversos actes que tenim programats a la nostra ciutat en aquests dies.

En primer lloc, la nostra carpa viatjarà per tota Santa Coloma amb el nostre material i la gent d’En Comú Podem per fer partíceps a tots i totes les colomenques de la importància del temps polític que vivim, que és possible que el 26 de juny canviïn les majories per construïr un nou país.

A la nostra pàgina de Facebook En Comú Podem Santa Coloma i els comptes de Twitter de les diverses organitzacions que formen la candidatura, trobareu cada dia on estarem.

Dissabte 11 de juny, des de Santa Coloma ens sumarem a l’acte central que tindrà lloc a Barcelona, a l’Arc de Triomf a partir de les 12h, on comptarem amb la presència de Pablo Iglesias, candidat a la presidència per Unidos Podemos, Íñigo Errejón, Alberto Garzón, Xavi Domènech, Ada Colau, Ernest Urtasun i Mònica Oltra.

Entre els actes programats a Santa Coloma, destaca la visita dimarts 14 de juny a la nostra ciutat de Xavi Domènech, número 1 de la llista d’En Comú Podem.

Serà en l’acte nacional pel Rescat Social, a partir de les 11 del matí a la nostra carpa en la Rambla del Fondo i a les 12h a la plaça Vilaseca.

Comptarem amb la presència d’entitats de la ciutat per parlar de la situació que viuen tants milers de persones com a conseqüència de les polítiques austericides.

Dijous 16 de juny, serà el dia per parlar de feminismes en un acte a la Llegir més …

Via:: EUiA

Tedi RocaGeneralAquesta nit, a les 00.00h, comença la campanya electoral d'En Comú Podem per les eleccions generals del 26 de Juny a Santa Coloma amb una encartellada simbòlica pels carrers de la ciutat. Una encartellada que vol ser el primer pas per una campanya on volem contagiar la il·lusió pel canvi....Santa Coloma de Gramenet