Blog RecInfo -Recursos electrònics CRAI UB-

Amb la subscripció a la base de dades Cochrane Library el CRAI de la Universitat de Barcelona té accés a Cochrane Clinical Answer.
Cochrane Clinical Answer conté respostes clíniques (CCA) que proporcionen un punt d’entrada a una investigació rigorosa de les revisions sistemàtiques Cochrane. Cada resposta clínica Cochrane inclou una pregunta clínica, una resposta curta, i una oportunitat per a ‘aprofundir’ a l’evidència de les revisions Cochrane pertinents. L’evidència es mostra en un format fàcil d’usar, barrejant text amb nombres i gràfics.
Podeu accedir-hi a través del Catàleg o del Recercador+ > bases de dades.

Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/05/cca-cochrane-logo-normal.png?fit=292%2C71https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/05/cca-cochrane-logo-normal.png?resize=150%2C71Tedi RocaGeneralBlog RecInfo -Recursos electrònics CRAI UB- Amb la subscripció a la base de dades Cochrane Library el CRAI de la Universitat de Barcelona té accés a Cochrane Clinical Answer. Cochrane Clinical Answer conté respostes clíniques (CCA) que proporcionen un punt d'entrada a una investigació rigorosa de les...Santa Coloma de Gramenet

Related Posts

Programació de tardor 2017 a Ecometròpoli

Programació de tardor 2017 a Ecometròpoli

TORNA LA JUGATECA!!

Programació de la jugateca de Can Zam

Programació de la jugateca de Can Zam