Monolegsbarcelonesjove.net – Els Centre Mas Fonollar torna a oferir diferents propostes d’oci per als vespres del cap de setmana. D’una banda, i com cada divendres del mes de juliol, es projectarà una pel·ícula, en aquesta ocasió ‘Siete Vírgenes’. De l’altre, dissabte arriba la proposta més innovadora amb un festival de monòlegs. L’entrada és gratuïta a totes dues activitats, que comencen a les 22h.

Presenciar com un individu que podria ser el nostre veí explica davant d’una multitud les seves misèries quotidianes podria no semblar el millor pla per passar el cap de setmana. En canvi, els espectacles de monòlegs han esdenvingut una de les propostes d’oci amb més èxit dels últims anys i en una oferta refrescant per a les nits de juliol. Aquest Festival comptarà amb les actuacions del monologuista Jonathan Vives, actor, guionista i showman, col·laborador de la Cubana i Buenafuente que, recentment, ha participat als ‘Monólogos de la marihuana’. També hi actuarà Tony Moog, amb el seu estil d’humor urbà i directe, i Txabi Franquesa, un dels monologuistes catalans més demandats de l’actualitat, que formen part en aquests moments de ‘L’autèntica cuina dels monòlegs’.

L’oferta cinematogràfica d’aquesta setmana és el film ‘7 vírgenes’, d’Alberto Rodríguez. Aquest drama del 2005 narra l’experiència d’un noi adolescent que cumpleix condemna en un centre de reforma d’un barri obrer. Les 48 hores de permís especial que aconsegueix per assistir al casament del seu germà és converteixen en uns preuats moments de llibertat, però també en una lliço de maduresa.

 
 
adminGeneralbarcelonesjove.net - Els Centre Mas Fonollar torna a oferir diferents propostes d'oci per als vespres del cap de setmana. D'una banda, i com cada divendres del mes de juliol, es projectarà una pel·ícula, en aquesta ocasió 'Siete Vírgenes'. De l'altre, dissabte arriba la proposta més innovadora amb un festival...Santa Coloma de Gramenet