Catifes floralsAjuntamentInforma – El 24 de maig els carrers de Sant Jeroni, Santa Coloma, Major i Anselm Clavé seran l’escenari de la XVI Exposició de Catifes Florals. Els comerciants d’aquests carrers, implicats en la tasca de l’ornamentació amb milers de pètals de flors, són els organitzadors i protagonistes d’una jornada cada dia més arrelada entre la ciutadania, que tot el dia passeja per les voreres per poder gaudir de les originals catifes.

L’activitat comença a primera hora del matí, en què es dibuixen els carrers perquè, de mica en mica, s’omplin de flors. L’exposició de les catifes hi romandrà de 12.00 a 19.30 hores, en què la Colla de Gegants i Capgrossos de la ciutat, acompanyats pels Grallers, realitzaran la trepitjada tradicional.

 

adminGeneralAjuntamentInforma - El 24 de maig els carrers de Sant Jeroni, Santa Coloma, Major i Anselm Clavé seran l'escenari de la XVI Exposició de Catifes Florals. Els comerciants d'aquests carrers, implicats en la tasca de l'ornamentació amb milers de pètals de flors, són els organitzadors i protagonistes d'una jornada...Santa Coloma de Gramenet