40 anys han passat des de la primera reivindicació veïnal per un parc verd i frondós a Santa Coloma de Gramenet. Des d’ençà, no s’han aturat les manifestacions ciutadanes per aconseguir l’espai verd que ens mereixem.

Enguany la Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam commemora aquesta data realitzant un acte el proper dia 25 de febrer a les 19h de la tarda al Museu Torre Balldovina. A l’acte es parlarà sobre urbanisme popular i es donarà a conèixer la lluita veïnal colomenca per aconseguir aquest projecte de gran rellevància per al municipi. Recordem que Santa Coloma de Gramenet és l’única població catalana amb aquestes dimensions que no disposa, fins al moment, d’un gran parc urbà.

Per tot això us convidem a que participeu el proper dijous. Cal seguir lluitant per aconseguir que la nostre ciutat tingui un parc homologable a la resta de parcs que tenen les ciutats del nostre entorn i sobretot, que es construeixi a partir d’un procés participatiu on tothom pugui dir la seva. No ens aturem, volem un parc verd i frondós!

Llegir més …

Via:: ICV

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/02/can_zam_2_0.jpg?fit=800%2C309&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/02/can_zam_2_0.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneral40 anys han passat des de la primera reivindicació veïnal per un parc verd i frondós a Santa Coloma de Gramenet. Des d'ençà, no s'han aturat les manifestacions ciutadanes per aconseguir l'espai verd que ens mereixem. Enguany la Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can...Santa Coloma de Gramenet