CartelA4 - copia

Dimarts 17 de novembre, a les 18h en el Centre d’Art de Can Sisteré, tindrà lloc una Assemblea Oberta de Gent d’Esquerres ICV-EUiA per parlar del pressupost municipal i els preus públics. Aquesta serà la primera d’una sèrie d’assemblees obertes per tal de posar en comú amb la ciutadania de Santa Coloma la nostra posició en els principals temes de la vida de la ciutat.

Es tracta de que la tasca del Grup Municipal de Gent d’Esquerres no es quedi només en una feina de despatx. Volem que tots i totes podem dir el que pensem dels pressupostos i conèixer de primera mà què es pot fer i com es pot fer per aconseguir una ciutat més justa.

Volem saber en què es gasten els diner, com es destinen les partides pressupostàries, com es regulen els preus públics. I no només volem saber, també volem decidir com fer de Santa Coloma una ciutat realment transformadora, la ciutat justa que tots volem.

Perquè sabem que des de l’oposició també es fa Govern, volem que tots i totes fem nostra la política. Un poble format e informat, és un poble més difícil de ser enganyat. Si sempre hem dit que som forces de govern Llegir més …

Via:: EUiA

https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/11/CartelA4-copia-211x300.jpg?fit=211%2C300&ssl=1https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/11/CartelA4-copia-211x300.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralDimarts 17 de novembre, a les 18h en el Centre d'Art de Can Sisteré, tindrà lloc una Assemblea Oberta de Gent d'Esquerres ICV-EUiA per parlar del pressupost municipal i els preus públics. Aquesta serà la primera d'una sèrie d'assemblees obertes per tal de posar en comú amb la...Santa Coloma de Gramenet