Patinadora

gramenet.cat – Aquest diumenge, 29 de novembre (17.30), se celebrarà al poliesportiu Nou el 26è Festival de Patinatge Artístic.

Des de la primera edició, aquest esdeveniment ha estat un model de convivència, de participació i d’assistència i, alhora, ha sabut seduir patinadors, clubs, pares i personalitats del món de l’esport.

Enguany, hi participaran clubs convidats, com els de Premià, Montgat, Canet, Canyelles, Pallejà, Granollers i Santa Perpètua. A més, hi haurà l’oportunitat de veure patinadors individuals de l’elit del patinatge espanyol, com són els components del Club Patí, Grace Tara Lloret i Lanç Rodríguez, a més de números de conjunt i el nou disc de l’equip de competició del Club Patí.

Un cop més, el Club Patí Gramenet, com a entitat organitzadora, obsequiarà els espectadors amb un espectacle visual de llums i colors i diferents coreografies. La vistositat dels diferents números ideats per l’equip tècnic seran del grat del públic. Els resultats en les diferents competicions, l’excel·lent tasca de promoció i la qualitat de l’ensenyament han fet del CP Gramenet una referència en el món del patinatge artístic català i espanyol.

adminGeneralgramenet.cat - Aquest diumenge, 29 de novembre (17.30), se celebrarà al poliesportiu Nou el 26è Festival de Patinatge Artístic.Des de la primera edició, aquest esdeveniment ha estat un model de convivència, de participació i d'assistència i, alhora, ha sabut seduir patinadors, clubs, pares i personalitats del món de l'esport.Enguany,...Santa Coloma de Gramenet