Des de l'Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs (AJGB), en la nostra tasca de crear alternatives per al jovent de la ciutat, entre d'elles, les d'oci, aquest dissabte 24 de novembre organitzem una “Jam Session” amb diversos grups musicals de la ciutat.

L'acte es realitzarà al pati del CRJ Mas Fonollar, i començarà a les 19h allargant-se fins les 12 de la nit. En aquest hi haurà servei de barra, els diners/beneficis de la qual aniran destinats a l'autogestió del nostre col·lectiu, així com de diferents projectes que estem duent a terme.

La “Jam session” comptarà amb la participació de grups d'estils diversos com ara: heavy metal, trash metal, rumba-swing-gòtic-rock, heavy-punk, rap, reggae…

La diada servirà també com un instrument per tal de fer visibles les diferents campanyes i activitats que estem duent a terme des de l'AJGB. D'entre aquests destaquem:

– Campanya per l'ampliació dels horaris de les biblioteques en períodes d'exàmens i l'assoliment de sales d'estudi a la nostra ciutat.

– Campanya per la llibertat d'expressió. Aquests dies s'està gestant una Plataforma a Santa Coloma de Gramenet per la llibertat d'expresisó, junt a una vinetna d'entitats més de la ciutat, de la qual formem part. Així, mostrarem com des de l'AJGB patim la retallada de la llibertat d'expressió, ja sigui a cop de multes, o negació de la paraula i les eines d'expressió com són els murals.

– La participació a la Comissió Antifeixista 27 de Gener, dedicada a recuperar la memòria històrica antifeixista de la ciutat.

– i un no parar de temàtiques que ens afecten al jovent.

Així, gran part dels beneficis de la diada aniran destinats a solventar part de les despeses que hi hauran en el viatge al poble de Marinaleda (Andalusia) que estem preparant al qual esperem us apunteu. El viatge anirà destinat a prendre consciència i aprendre d'altres formes d'organització socials.

Amb tot i això, i més que podreu veure aquets dissabte al CRJ Mas Fonollar, us convidem a participar! T'esperem dissabte 24 de Novembre, a partir de les 19h i fins les 12 de la nit, al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar

—————————————–

Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs (AJGB)
ajgb (at) ara-santacoloma.com
http://www.ara-santacoloma.com

adminGeneralDes de l'Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs (AJGB), en la nostra tasca de crear alternatives per al jovent de la ciutat, entre d'elles, les d'oci, aquest dissabte 24 de novembre organitzem una 'Jam Session' amb diversos grups musicals de la ciutat. L'acte es realitzarà al pati...Santa Coloma de Gramenet