Bon dia,

 

Aquest dissabte es farà l’activitat Aigua i biodiversitat a les 18:30h de la tarda al Parc de Can Zam! Guiat per Bosc de Llum – Educació ambiental i conduït per un biòleg.

 

En aquesta edició ens endinsarem en l’ecosistema del riu per veure les espècies d’aus que hi habiten, per conèixer els beneficis ambientals de les zones verdes urbanes, especialment les que tenen aigua (llac, basses…) pel paper clau en la conservació i foment de la biodiversitat animal i vegetal.

Mitjançant diferents dinàmiques pràctiques es donarà a conèixer la història del parc, la vegetació i la fauna (ocells, amfibis i rèptils) que hi habita, el funcionament de les caixes niu i la importància del parc en la connectivitat ecològica amb l’entorn. L’activitat conclou amb una reflexió sobre la incidència de les persones sobre aquest espai i la seva biodiversitat.

 

Les reserves acaben demà al matí. Si voleu participar, contacteu amb boscdellum@gmail.com

Adjuntem l’enllaç d’AMB:
http://www.amb.cat/ca/web/medi-ambient/agenda/detall/-/activitat/aigua-i-biodiversitat-al-parc-de-can-zam/2875832/11818?_ActivitatSearchListPortlet_WAR_AMBSearchPortletportlet_pageNum=1&_ActivitatSearchListPortlet_WAR_AMBSearchPortletportlet_format=&_ActivitatSearchListPortlet_WAR_AMBSearchPortletportlet_queryText=zam&_ActivitatSearchListPortlet_WAR_AMBSearchPortletportlet_-restringit_view_schedule=null&_ActivitatSearchListPortlet_WAR_AMBSearchPortletportlet_lang=ca_ES&_ActivitatSearchListPortlet_WAR_AMBSearchPortletportlet_detailBackURL=%2Fweb%2Fmedi-ambient%2Fagenda%2Fllistat

 

Moltes gràcies!

 

Equip d’educadors d’Ecometròpoli
Centre d’Educació ambiental

Logo ecometropoli
Recinte Torribera, Pavelló Montserrrat
Carrer Prat de la Riba 171, Santa Coloma de Gramenet
Telf. 618 007 230

 

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/06/image001-1.jpg?fit=223%2C85&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/06/image001-1.jpg?resize=150%2C85&ssl=1Tedi RocaGeneralBon dia,   Aquest dissabte es farà l'activitat Aigua i biodiversitat a les 18:30h de la tarda al Parc de Can Zam! Guiat per Bosc de Llum - Educació ambiental i conduït per un biòleg.   En aquesta edició ens endinsarem en l'ecosistema...Santa Coloma de Gramenet