L’Assemblea Local de Santa Coloma lamenta la mort del que fos Coordinador General d’Esquerra Unida i Alternativa des de 2000 fins a 2012, Jordi Miralles i Conte. La mort d’en Jordi Miralles suposa la pèrdua d’un referent en la lluita per la igualtat i la justícia social, així com d’honestedat en la política, des de la qual va demostrar que ser polític no és ni un fi ni un mitjà d’ús pel benefici propi.

Mai va pensar en la política com un fi perquè després de ser diputat d’ICV-EUiA en el Parlament de Catalunya entre 2003 i 2012, va tornar a exercir el seu treball de carter a la població Viladecans, lloc on va guanyar una plaça de funcionari després de llicenciar-se en Història Contemporània a La universitat de Barcelona.

Mai va pensar en la política com un mitjà d’ús en benefici propi perquè sempre va portar la veu de la gent treballadora als micròfons del Parlament, i perquè després del seu pas per la política va viure igual que ho feia abans d’entrar en ella.

També volem expressar el nostre condol a la seva família i als seus amics. Que la terra et sigui lleu, company Jordi.

Assemblea Local d’EUiA de Santa Coloma

Llegir més …

Via:: EUiA

Tedi RocaGeneralL'Assemblea Local de Santa Coloma lamenta la mort del que fos Coordinador General d'Esquerra Unida i Alternativa des de 2000 fins a 2012, Jordi Miralles i Conte. La mort d'en Jordi Miralles suposa la pèrdua d'un referent en la lluita per la igualtat i la justícia social, així com...Santa Coloma de Gramenet