Us recordem que aquest cap de setmana tenim dues activitats

A la  jugateca del parc de Can Zam a les 11:30

Art Land: Art efímer. Vols saber què és l’art land? Vine i participa amb nosaltres en una jornada en què aprendrem la relació entre la creació artística i la natura, i de quina manera les nostres accions afecten el medi ambient i el nostre entorn. Cada grup o persona participant realitzarà, amb l’ajuda de l’Associació Les Colomes, una creació d’art efímer, de la qual tots podrem gaudir.  Activitat per a tots els públics.

A.Ecometròpoli a les 11:30

Descobrim les òlibes. Vols conèixer de ben a prop una òliba? Descobrirem les òlibes, què en sabem d’elles, i què fem per protegir-les.  Després ensenyarem una òliba viva que podrem mirar de ben a prop i,  també descobrirem que són els Centres de Fauna,  i què fan quan arriba un animal ferit.  Activitat per a tots els públics. Cal inscripció prèvia.

Us hi esperem  

Equip d’educadors d’Ecometròpoli
Centre d’Educació ambiental

Logo ecometropoli
Recinte Torribera, Pavelló Montserrrat
Carrer Prat de la Riba 171, Santa Coloma de Gramenet
Telf. 618 007 230

 

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/05/image001.png?fit=562%2C181&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/05/image001.png?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralUs recordem que aquest cap de setmana tenim dues activitats A la  jugateca del parc de Can Zam a les 11:30 Art Land: Art efímer. Vols saber què és l’art land? Vine i participa amb nosaltres en una jornada en què aprendrem la relació entre...Santa Coloma de Gramenet