Aconseguim que l’Ajuntament del PSC cedeixi i comenci a informar les persones afectades pel frau de les clàusules sòl

El Grup Municipal Gent d’Esquerres-ICV-EUiA continuarà defensant els interessos de les persones afectades per les clàusules sòl a la ciutat en el seu dret, tant a la informació, com a la difusió dels recursos municipals posats a l’abast per assessorar i acompanyar la població -i les entitats locals- durant els processos de reclamació que es precisin per recuperar allò que és seu. Treballem perquè s’apliquin sense demora programes de suport municipal en mediació de consum i formació especialitzada en productes hipotecaris per tal que des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet es puguin oferir serveis gratuïts de primera acollida. També en la consecució d’un acord de col·laboració amb els Col·legis d’Advocats de Barcelona per a l’assessorament jurídic com ja es fa al Servei d’Intermediació dels Deutes de l’Habitatge.

Amb una esmena a la totalitat de la moció del grup socialista, Gent d’Esquerres va denunciar ahir al Ple les pràctiques abusives que apliquen les empreses del sector elèctric i la manca de qualitat del subministrament, apostant per una millora sensible de les inversions a la xarxa, i reafirmant el nostre compromís amb el Protocol de Pobresa Energètica. Hem fet palesa la manca de resposta del govern municipal a les més de seixanta incidències comptabilitzades en talls de subministrament registrades aquests dies a la ciutat, el mutis a voler impulsar sancions a les companyies elèctriques, i la manca total de claredat sobre les reunions mantingudes amb la Direcció General d’Energia de la Generalitat. Volem o no fiscalitzar les operadores exigint el compliment del protocol?. El nostre grup municipal proposa una instrucció sancionadora a les companyies que donen l’esquena a la pobresa energètica a la ciutat. Això si que és de rebut.

I amb la Comissió Antifeixista 27 de gener aconseguim l’adhesió de Santa Coloma a la campanya “Casa Nostra és Casa Vostra” per recordar que ens enfrontem a polítiques austericides que comporten el desmuntatge dels serveis bàsics i deixen a les classes populars desprotegides. “La retallada en drets democràtics, polítics, laborals i socials genera frustració en veure que no es fa allò que el poble ha decidit, que no és aplicat per qui te la responsabilitat de fer-ho”, remarcava Jonatan Fornés. Donem suport a l’acollida de població refugiada, en trànsit a Europa, víctima dels conflictes armats a la mediterrània.
casanostra_casavostra A Santa Coloma, obrim portes! Volem acollir.

Santa Coloma de Gramenet, 31 de gener 2017

Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneralAconseguim que l'Ajuntament del PSC cedeixi i comenci a informar les persones afectades pel frau de les clàusules sòl El Grup Municipal Gent d'Esquerres-ICV-EUiA continuarà defensant els interessos de les persones afectades per les clàusules sòl a la ciutat en el seu dret, tant a la informació, com a la...Santa Coloma de Gramenet