Volem accessibilitat i ascensor a Can Sisteré

El Grup Municipal Gent d’Esquerres-ICV-EUiA demanem que el govern municipal elimini les mancances d’accessibilitat actuals al centre cultural Can Sisteré -edifici de patrimoni històric local- ja que l’espai és objecte de reiterades queixes de la ciutadania per la manca d’accessibilitat que presenta per a les persones amb mobilitat reduïda.

Davant la demanda del nostre Grup Municipal d’encabir-hi un ascensor que possibiliti l’accés a la planta superior per a les persones amb aquestes prioritats, el govern del PSC ha respost quelcom sense relació: “s’estudia dotar l’equipament d’un sanitari adaptat”, diu. A més, acaba recordant-nos que “els sanitaris públics adaptats a persones amb mobilitat reduïda més propers estan ubicats tot just davant del centre”. Gràcies, no hi havíem caigut.

Des de Gent d’Esquerres-ICV-EUiA agraïm sincerament tal quantitat d’informació de dubtós contingut aprofitable per no respondre a la pregunta de quan tindrem ascensor a Can Sisteré. Un exercici d’ingeni escatològic del tot innecessari que inevitablement ens porta a la proposta de modificar, sense més tardança, aquest sistema obsolet de resposta a les inquietuds ciutadanes que recollim els grups municipals entre sessió i sessió de Ple.

El nostre grup demanarà una partida específica, a les al·legacions al Pressupost 2017, per remodelar i adaptar un equipament cultural que no pot esperar més a ser accessible per a tothom.

Santa Coloma de Gramenet, 11 de novembre 2016

Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneralVolem accessibilitat i ascensor a Can Sisteré El Grup Municipal Gent d'Esquerres-ICV-EUiA demanem que el govern municipal elimini les mancances d'accessibilitat actuals al centre cultural Can Sisteré -edifici de patrimoni històric local- ja que l'espai és objecte de reiterades queixes de la ciutadania per la manca d'accessibilitat que presenta per...Santa Coloma de Gramenet