Requisits per optar a un habitatge públic
Com en anteriors sortejos, els sololicitants han de demostrar un mínim de deu anys de residència a Santa Coloma. Tots els requisits que cal complir per presentar-se a les diferents promocions de pisos estan contemplats en el plec de condicions, que també defineix el procediment d’adjudicació i el reglament jurídic dels habitatges. Aquest document està a la disposició dels interessats a l’Oficina del Mas Fonollar fins el 28 de febrer i es pot consultar en la pàgina web de l’Ajuntament. L’Oficina d’Informació obre de dilluns a divendres de 15.00 a 21.00 hores i els dissabtes de 9.00 a 14.00 hores.

Paral·lelament, el Consistori, a través de Gramepark, ha enviat unes 3.800 cartes amb les bases del sorteig 2009 i el plec de condicions a totes aquelles persones que han demandat informació sobre pisos de protecció oficial a Santa Coloma, i a totes aquelles que s’han presentat fins avui als sortejos per accedir a un habitatge públic a la ciutat.
Informa l’Ajuntament de Santa Coloma

barcelonesjove.net – El proper dissabte 28 de febrer és el darrer dia que romandrà oberta en aquest 2009 l’Oficina d’Informació sobre Habitatge Públic, al Centre de Recursos per a Joves Mas Fonollar, posada en marxa per l’Ajuntament de Santa Coloma per facilitar a les famílies el procés d’accés a 272 habitatges protegits ubicats a diferents barris de la ciutat. Mitjançant quatre informadors i panells de documentació sobre les promocions de pisos, els colomencs es poden informar dels requisits per entrar en el proper sorteig d’habitatge de protecció oficial de Santa Coloma, que se celebrarà el 10 de juny d’aquest any.

HabitatgeEls diferents habitatges protegits –a través dels promotors públics Gramepark i Regesa– disposen d’entre 65 i 90 metres quadrats, i dels 272 previstos, 249 són en règim de compravenda i els 23 restants estan destinats a persones amb mobilitat reduïda. Una de les principals novetats d’aquesta edició 2009 és que s’ha ampliat la franja d’edat de les persones que poden optar a un pis de protecció oficial. Així, els beneficiaris poden ser persones d’entre 18 i 65 anys, amb rendes mitges i baixes, mentre que fins ara només podien optar a l’habitatge públic els menors de 35 anys. L’objectiu d’aquesta mesura és donar resposta a les necessitats d’habitatge protegit de capes més àmplies de la població i s’emmarca en el conjunt de mesures de suport a les famílies que l’Ajuntament té en marxa, com són els Plans d’Ocupació 2009 per a persones amb dificultats d’accés al món laboral, el fons social d’1 milió d’euros per a famílies amb problemes econòmics i el programa de gratuïtat dels llibres escolars, entre d’altres iniciatives del consistori.

Les diferents promocions d’habitatge públic que s’inclouen en el sorteig del 2009, formen part del Pla Local de l’Habitatge 2007-2011 de l’Ajuntament de Santa Coloma. En aquest Pla es contempla la construcció d’uns 1.000 habitatges de protecció pública, a més d’ajudes destinades especialment als joves per facilitar-los l’accés en règim de lloguer, entre d’altres aspectes. En el seu conjunt es tracta d’iniciatives per ajudar els colomenques a accedir a un habitatge a la seva pròpia ciutat.

https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/habitatge2.jpg?fit=248%2C181https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/habitatge2.jpg?resize=150%2C150adminGeneralRequisits per optar a un habitatge públicCom en anteriors sortejos, els sololicitants han de demostrar un mínim de deu anys de residència a Santa Coloma. Tots els requisits que cal complir per presentar-se a les diferents promocions de pisos estan contemplats en el plec de condicions, que també defineix...Santa Coloma de Gramenet