El passat divendres 18 de maig, en el marc de la campanya “Està tot fatal”, l’Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs (AJGB) va realitzar una acció, a la Plaça Manent de Gramenet del Besòs, per tal d’evidenciar la impossibilitat d’accès a un habitatge digne per al jovent i, per tant, la impossibilitat d’emancipació.

 
 

L’acció va consistir en marcar un metre quadrat al terra, on es va posar la mitjana del preu del metre quadrat a la ciutat.

Sabent que l’any 2006 el preu mig del metre quadrat a la ciutat era de 3.632EUR, aquest any, el 2007 aquest és de 4.174EUR.

Durant tota l’estona es va estar repartint fulletons amb aquesta informació i convocant a la cercavila de diumenge dia 20 de maig, convocada per la Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam, la gent es va anar apropant i preguntant, interessant-se pel tema i la campanya.

4.174EUR el metre quadrat…PASSA A L’ACCIÓ!

adminGeneralEl passat divendres 18 de maig, en el marc de la campanya 'Està tot fatal', l'Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs (AJGB) va realitzar una acció, a la Plaça Manent de Gramenet del Besòs, per tal d'evidenciar la impossibilitat d'accès a un habitatge digne per al jovent i,...Santa Coloma de Gramenet