Un cop mes el poble s’ha llançat al carrer per condemnar el que considera una injustícia. Com molts de vosaltres sabreu, la condemna internacional envers el tractament espanyol i marroquí a la qüestió Sahrauí no és nova. De fet, milers de persones han participat en els darrers anys en actes públics de caràcter reivindicatiu amb l’objectiu de donar suport al poble sahrauí.

A Santa Coloma, concretament, aquest conflicte desperta la sensibilitat de molts veïns i veïnes i han sigut molts els actes realitzats a la ciutat per donar suport a la causa sahrauí. Concretament, l’Associació Santa Coloma amb el Sàhara és la que normalment convoca xerrades, documentals i/o concentracions a la ciutat, tot i que el seu principal projecte és el de “Vacances en Pau” on diverses famílies acullen a nens i nenes sahrauís durant els mesos d’estiu.

No obstant, els darrer dissabte 14 de novembre molts colomencs vàrem considerar necessari allunyar-nos del municipi per sumar-nos a la manifestació convocada a Madrid que tenia com a principal objectiu exigir al Govern Espanyol la pressa de responsabilitat legal i polítiques envers el conflicte.

Com ja hem declarat en repetides ocasions, considerem que l’Estat Espanyol continua sent responsable legal i polític d’aquesta tragèdia. Mentre Llegir més …

Via:: ICV

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/11/img-20151118-wa0003.jpg?fit=1024%2C768&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/11/img-20151118-wa0003.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralUn cop mes el poble s'ha llançat al carrer per condemnar el que considera una injustícia. Com molts de vosaltres sabreu, la condemna internacional envers el tractament espanyol i marroquí a la qüestió Sahrauí no és nova. De fet, milers de persones han participat en els darrers anys en...Santa Coloma de Gramenet