Fundació Tallers - 13 d'abril Dia de les Esquadres 2016

Aquesta setmana,

Aquesta setmana, Fundació Tallers hem assistit a l’acte anual del Dia de les Esquadres. Ja fa uns anys que els Mossos d’Esquadra organitzen un acte on Administració Local, entitats i ciutadania ens retrobem per conèixer més i millor la tasca que fan a la nostra ciutat.

Són molts els moments que hem compartit, ja que la nostra relació de col·laboració és molt important en el dia a dia. Són ells que venen a formar-nos per navegar segurs a les xarxes socials, són ells que expliquen com protegir-nos de l’assetjament sexual, qui ens ajuda quan alguna persona té una crisi o quan la neu ens deixa incomunicats… Són ells que ens regalen gorres fetes de paper i venen a les nostres jornades de portes obertes per garantir que tot funcioni. Gràcies a ells les persones que formem Fundació Tallers gaudim amb més seguretat de la nostra comunitat.

Però avui era un dia amb un regust estrany, no fa ni 15 dies, uns Mossos d’Esquadra van ser ferits quan reduïen a un home en el centre de la ciutat i, precisament, aquesta agent i aquest agent ferits són aquells que sempre estan quan els hem necessitat. Ells dos sempre ens atenen amb un somriure, ens visiten i vetllen perquè tot ens vagi bé.

És per això que avui, tots els que formem part de Fundació, us expressem el nostre respecte i agraïment.

Desitgem que us recupereu ben aviat i dir-vos MOLTES GRÀCIES.

Llegir més …

Via:: Fundació Tallers

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/04/FundaciC3B3-Tallers-dia-Mossos-dEsquadra-2016.jpg?fit=960%2C720&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/04/FundaciC3B3-Tallers-dia-Mossos-dEsquadra-2016.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralAquesta setmana, Aquesta setmana, Fundació Tallers hem assistit a l'acte anual del Dia de les Esquadres. Ja fa uns anys que els Mossos d'Esquadra organitzen un acte on Administració Local, entitats i ciutadania ens retrobem per conèixer més i millor la tasca que fan a la nostra ciutat. Són...Santa Coloma de Gramenet