El proper divendres 13 d’abril de 2012, la Comissió Antifeixista 27 de Gener seguim amb la campanya que vam engegar el passat 27 de gener amb la manifestació antifeixista.

Aquest cop hem organitzat una Taula rodona amb la participació de diferents persones que ens explicaran la seva experiència amb les lluites populars, veïnals, obreres i antifeixistes des dels anys 70 a l’actualitat. En aquesta, també es voldrà fer la comparació amb les lluites actuals per tal de poder tenir en compte la història i aprendre com encarar les lluites actuals.

És per això que tractarem tres casos concrets, amb tres persones que van viure diferents fets i que actualment encara continuen partíceps en les lluites socials i populars:

  • L’arribada de la Marcha Azul falangista, amb l’experiència de Miquel Rodríguez.
  • La lluita a la fàbrica Casadesport, amb l’experiència d’Emiliana Salinas
  • La lluita per la carretera de les casernes, amb l’experiència de Manuel Moreno

DIVENDRES 13 D’ABRIL DE 2012

19.00h (puntuals) a la Sala d’Actes del Museu Torre Balldovina

Comissió Antifeixista 27 de Gener

http://comissio27.blogspot.com/

www.ara-santacoloma.com

antifeixistes@ara-santacoloma.com

adminGeneralEl proper divendres 13 d'abril de 2012, la Comissió Antifeixista 27 de Gener seguim amb la campanya que vam engegar el passat 27 de gener amb la manifestació antifeixista.Aquest cop hem organitzat una Taula rodona amb la participació de diferents persones que ens explicaran la seva experiència amb les...Santa Coloma de Gramenet