Aquest curs, el Casal del Mestre us proposa fer més present a les escoles, instituts, centres d’esplai i centres educatius en general, el paper de la dona a la nostra societat.
Estem al segle XXI. Durant els darrers dos segles, les societats patriarcals occidentals de les que formem part han patit profundes transformacions, entre les que destaquem la presència cada vegada més significativa de les dones en l’esdevenir polític, econòmic, social… Malgrat tot el que s’ha avançat en la lluita feminista sembla que encara queda molt per fer. Tal com es van assolint avenços es fan més evidents les mancances. Però aquesta lluita justa és un dels eixos centrals de la transformació social en el temps que ens ha tocat viure.

Aquest curs volem fer present la dona, volem reflexionar i donar una nova empenta al projecte social igualitari i que és de justícia, on homes i dones tenen drets i deures iguals. El camí està encetat, però són moltes les discriminacions que encara perviuen.

Reflexionem sobre la coeducació del segle XXI i compartim amb tota la ciutat la lluita per la igualtat des dels centres educatius. Aquest serà el tema de la Diada 2017, i us encoratgem perquè hi participeu durant el que resta de curs escolar des del vostre centre, fent present de manera especial el paper de les dones.

Llegir més …

Via:: Casal del Mestre

Tedi RocaGeneralAquest curs, el Casal del Mestre us proposa fer més present a les escoles, instituts, centres d'esplai i centres educatius en general, el paper de la dona a la nostra societat.Estem al segle XXI. Durant els darrers dos segles, les societats patriarcals occidentals de les que formem part han...Santa Coloma de Gramenet