4d

La campanya electoral per les generals del 20-D comença a Santa Coloma amb la presència de Xavier Domènech, cap de Llista d’En Comú Podem, la candidatura on conflueixen Podem, Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa, Barcelona en Comú i Equo.

Divendres 4 de desembre, a les 19h, a la Sala d’Actes del Museu Torre Balldovina de la nostra ciutat, tindrà lloc l’acte que obre la campanya d’En Comú Podem, la candidatura de confluència de l’esquerra transformadora a Catalunya. Es presentarà a la nostra ciutat una candidatura formada per activistes, gent implicada als moviments socials i que s’ha distingit pel seu compromís amb els que menys tenen. Una candidatura transformadora que aspira a posar el contingut social i transformador, junt amb un inequívoc compromís amb el futur del país, sobre la taula.

Divendres participaran en aquest acte Xavier Domènech, cap de llista d’En Comú Podem per Barcelona; Lucía Martín, número quatre d’aquesta llista; junt amb Alexandra Sevilla i Jesús Sánchez, regidors a Santa Coloma.

Xavier Domènech és professor d’Història a la Universitat Autònoma de Barcelona i activista en diferents moviments socials. Lucía Martín és una reconeguda activista que Llegir més …

Via:: EUiA

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/12/4d-211x300.jpg?fit=211%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/12/4d-211x300.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralLa campanya electoral per les generals del 20-D comença a Santa Coloma amb la presència de Xavier Domènech, cap de Llista d'En Comú Podem, la candidatura on conflueixen Podem, Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa, Barcelona en Comú i Equo. Divendres 4 de desembre, a les 19h,...Santa Coloma de Gramenet