coches aparcados en doble fila. (Foto: Javi Martínez)

ICV-EUiA sol·licita més presència de la Policia Local a l’avinguda de la Pallaresa  i al passeig de Llorenç Serra

El Grup Municipal d’ICV-EUiA de Santa Coloma de Gramenet, manifesta la seva preocupació per les dificultats i molèsties que provoquen les actituds incíviques d’alguns conductors a l’avinguda de la Pallaresa i el passeig de Llorenç Serra.  Aparcaments en doble filera,  invasió de guals i zones peatonals, i ocupació de les calçades  provoquen col·lapses que comporten seriosos problemes, tant al veïnat de la zona com a les conductores i conductors cívics i responsables. Els caps de setmana a l’avinguda de la Pallaresa, la gravetat de la situació ha arribat a límits insostenibles: parades d’autobusos i passos de vianants adaptats són envaïts per vehicles que infringeixen les normes circulatòries.

 Des d’ICV-EUiA pensem que aquestes vies, amb gran incidència de vehicles, han de ser trams viaris àgils i vertebradors del trànsit a la ciutat, Especialment cal tenir present  que són vies d’accés freqüents de vehicles sanitaris d’urgència que es dirigeixen als hospitals de Can Ruti i de l’Esperit Sant. El grup d’ICV-EUiA sol·licita al govern municipal un increment dels controls de la Policia Local  en aquesta zona amb la intenció d’agilitar el trànsit i evitar actituds incíviques d’alguns conductors i conductores. Estem convençuts  que amb un augment presencial de la Policia Local i amb més control, podríem solucionar a curt  termini aquest greu problema que pateix aquesta zona de la ciutat.

Informació i consultes: Telèfon: 93 462 40 07

Correu electrònic: maldonadormr@gramenet.diba.es
coches aparcados en doble fila. (Foto: Javi Martínez)  Santa Coloma de Gramenet, 16 de juliol de 2007
 
 
https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/1164650690_0.jpg?fit=300%2C183&ssl=1https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/1164650690_0.jpg?resize=150%2C150&ssl=1adminGeneralICV-EUiA sol·licita més presència de la Policia Local a l’avinguda de la Pallaresa  i al passeig de Llorenç Serra El Grup Municipal d’ICV-EUiA de Santa Coloma de Gramenet, manifesta la seva preocupació per les dificultats i molèsties que provoquen les actituds incíviques d’alguns conductors a l’avinguda de la Pallaresa...Santa Coloma de Gramenet