Obrim la rotllana

L’AjuntamentInforma – Aquest diumenge, el parc d’Europa torna a acollir l’Aplec de la Sardana, amb el qual s’arriba a la 52a edició. Aquest Aplec, però, està marcat per la proclamació de Santa Coloma de Gramenet com a Ciutat Pubilla 2007. Precisament, avui dissabte està previst un acte per celebrar aquest nomenament.

Sota l’eslògan “Obrim la rotllana a tothom!” la plaça de la Vila serà avui un punt de festa per celebrar que Santa Coloma serà el centre d’interès de tota l’activitat sadanística del país el proper any. Els actes comencaràn a las 19 hores amb una cercavila de les entitats del Centre de Tradicions Populars. Draconaires, diables i trabucaires ompliràn de color els voltants de la plaça de la Vila. Posteriorment hi haurà els parlaments; l’actuació de la Cobla Ressò, els draconaires i els diables, una degustació gastronòmica, i la cloenda a càrrec de l’orquestra La Carrau.

Diumenge el parc d’Europa agafa el relleu del centre de la ciutat. A partir de les 10:15 hores, una bona xocolatada obrirà el 52è Aplec de la Sardana amb una sessió de matí i una altra de tarda (a partir de les 17h). Com ja és tradicional, l’Aplec torna a la plaça de la Vila a la nit per fer la cloenda.
Enguany participen les cobles Jovenívola de Sabadell, Vila de Blanes i Principal de la Bisbal. Una altra tradició, el sorteig d’un quadre donat per l’artista colomenc Antoni Boronat, tampoc hi faltarà.
L’Aplec està organitzat per Patronat pro Aplec i Amics de la Sardana del Centre Excursionista Puigcastellar, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma i la Diputació de Barcelona.

 
 
 
https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/sardanes2006.jpg?fit=300%2C213https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/sardanes2006.jpg?resize=150%2C150adminGeneralL'AjuntamentInforma - Aquest diumenge, el parc d'Europa torna a acollir l'Aplec de la Sardana, amb el qual s'arriba a la 52a edició. Aquest Aplec, però, està marcat per la proclamació de Santa Coloma de Gramenet com a Ciutat Pubilla 2007. Precisament, avui dissabte està previst un acte per celebrar...Santa Coloma de Gramenet